Uw specialist in de autowas waspassen | Auto waspassen
15529
post-template-default,single,single-post,postid-15529,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Wasstraat abonnementen en onbeperkt auto wassen.

Wasstraat abonnementen en onbeperkt auto wassen.


Wasstraat abonnementen en onbeperkt auto wassen.

De meeste carwash abonnementen gelden voor een “normaal” wasprogramma waarbij er meestal hoort: Wassen van de buitenkant van de auto, de velgen, Hotwax en het drogen van de auto. Wil de klant meer, zoals een intensievere waslaag of binnenreiniging, dan moet de klant een upgrade doen en wat extra bijbetalen. Aanmelding voor een abonnement is meestal eenvoudig en snel online te doen en ook gemakkelijk maandelijks opzegbaar. Bij de aanmelding is het invullen van enkele persoonlijke gegevens en betalingsgegevens vereist. De meeste wasstraten hebben bij de abonnementen automatische kentekenherkenning, waardoor klanten bij de kassa vaak meteen kunnen doorrijden richting de wasstraat. De maandelijkse betaling gebeurt meestal per automatische incasso. Ook zal deze trend zijn intrede doen bij wasboxen. Klanten rijden hun auto de wasbox in, waarna vervolgens geheel automatisch de tijd van het abonnement doorgezet wordt naar de wasbox besturing.

Conclusie

Met een wasstraat abonnement hebben klanten altijd een schone auto wanneer ze dat willen. De auto kan meteen doorrijden naar de wasstraat of wasbox wat gemakkelijk en efficient is. Autowas abonnementen zijn ideaal voor consumenten maar in het bijzonder bedrijven en beroepschauffeurs zoals taxichauffeurs.